Fitnessfeministen
Hälsa & Fitness
Mot tyngre lyft

Nya kvargsmaker

Så har kvarghypen satt igång igen! Så fort Lindahls släpper nya smaker på sin sockerfria kvarg tar den slut på hyllorna i affärerna. Kvarg kanske får lite överdrivet mycket uppmärksamhet just nu, men faktum är att kvarg är ett riktigt bra livsmedel. Proteinrikt, gott och smidigt att ta med sig! Ännu bättre är det nu när det finns massor av goda smaker så man inte behöver köpa naturell och blanda med Fun Light.

Efter fyra försök i olika affärer fick jag i alla fall tag på de nya smakerna, så efter en snabb avsmakning tänkte jag bjuda på en liten recension.

Toffee Therapy
Riktigt god! Har läst att smaken av smörkola ska vara lite svag men jag tyckte den var tydlig. Inte alls särskilt mycket av den där sura eftersmaken som kvarg kan ha.

Go Bananas
Min nya favorit! Väldigt tydlig banansmak och förvånansvärt tydlig nötsmak. Inte alls sur. Oj, vad den kommer överkonsumeras här.

High On Life
Kvarg med energidryckssmak låter kanske inte som en höjdare, och den här är kanske inte min favorit. Men den är faktiskt helt okej, och det är kul att den innehåller koffein. Perfekt som uppladdning inför träningen.

Call Me Coffee
Den här smaken hade jag höga förhoppningar på, men den var inte riktigt i min smak. För lite latte macchiato-smak och för surt. Den är egentligen helt okej för att vara så nyttig, men jag hade för höga förväntningar efter de två första smakerna. Även den här innehåller koffein.

image

Annons

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.