Fitnessfeministen
Hälsa & Fitness

Eftersom jag ofta tränar mer än en gång om dagen tycker jag att det kan vara tjatigt att träna på samma gym hela tiden, jag vill gärna ha två att kunna växla mellan. Jag tränar redan på High Performance Center här i Växjö, ett riktigt bra gym med den absolut bästa styrkelyftsutrustning, men för att få lite mer variation i träningen provar jag nu att träna på B-room också. Det är ett väldigt speciellt och personligt litet gym, som precis har flyttat in i otroligt fräscha lokaler. De har inga “riktiga” styrkelyftsstänger eller tävlingsvikter som på High Performance Center, men de kompenserar för det med lite roliga konditionsredskap som slädar, kettlebells, rep och så vidare. Betty Wassenius, som driver gymmet, är väldigt mån att vi som tränar där ska trivas så jag ser fram emot att köra några pass i veckan där.

Foto 2015-09-17 14 00 01

Foto 2015-09-17 14 00 41

Foto 2015-09-17 14 06 00

Annons

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.