Fitnessfeministen
Hälsa & Fitness
Mot tyngre lyft

Invigning av Crossfit Highway

Att jobba helg låter kanske inte särskilt kul, men på mitt jobb är det faktiskt det. I lördags tog jag nämligen en tripp till Linköping för att vara med på invigningen av Crossfit Highway, en otroligt fin och stor box med all utrustning man kan behöva. På invigningen bjöds det på tävlingar, intressanta föreläsningar och nyttiga godsaker, så ni kanske förstår att jag trivdes. Jag fotade hela invigningen, så om ni vill se mer får ni köpa nästa nummer av Fitness for Men eller Hälsa och Fitness.

Peter Blàha (kanske mer känd som Pansar i Gladiatorerna) är en av Crossfit Highways delägare och anordnade hela invigningen. Crossfitmästaren Karl Dyall var på plats för att prata om sin nya bok Fitnessrevolutionen.

SONY DSC

Dietisten Jill Holmström höll en otroligt intressant föreläsning med uppmaningen att vi ska våga äta oss i form – inte svälta oss.

SONY DSC

Crossfit Highways stora lokaler fylldes snabbt av nyfikna besökare.

SONY DSC

 

Annons

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.