Fitnessfeministen
Hälsa & Fitness
Mot tyngre lyft

Proteinchips

Äntligen har de nyttiga chipsen kommit! Proteinchipsen har funnits ett bra tag i USA men nu börjar allt fler svenska affärer få in dem.

Med nyttigt menar jag lite kolhydrater och mycket protein. De här chipsen innehåller nämligen proteinpulver och mindre potatis än vanliga chips. Och jag vet att det låter fruktansvärt äckligt, men det är faktiskt gott!

Jag har smakat de på bilden – sourcream och onion samt sourcream och cheddar, och jag är positivt överraskad. Det är en lite märklig eftersmak, men annars är de väldigt goda. Framför allt är konsistensen väldigt krispig och god! Jag tror att de passar perfekt att dippa så man blir man av med lite av eftersmaken.

Jag kommer fortfarande äta vanliga chips då och då, men de här kommer jag definitivt köpa igen.

image

Annons

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.