Fitnessfeministen
Hälsa & Fitness
Mot tyngre lyft

Viktnedgång + toppning = dålig kombo

Det har varit lite dåligt med bloggandet här på sistone, och anledningen är att jag har svårt att komma på något att skriva. En stor del av min blogg handlar ju trots allt om min träning, och just nu går det inte bra på gymmet. Anledningen är dålig planering – tydligen fungerar inte kombinationen av toppning och viktnedgång särskilt bra.

Jag tror dock ändå att det är bättre att gå ner några kilo nu så att jag kan fylla på dagarna innan tävlingen utan att behöva tänka på viktklassen. Och ärligt talat så är jag nog i ganska stort behov av vilovecka nu, så det kommer vara skönt med en träningsfri vecka innan tävlingen. Och chanserna är ganska stora att jag kommer lyfta bättre när jag är återhämtade och utvilad.

Annons

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.