Fitnessfeministen
Hälsa & Fitness
Mot tyngre lyft

Beroende av träningen

En vecka och en dag kvar till styrkelyfts-DM, och det betyder att det är dags för mig att vila från träningen. Jag vet att jag skrev i förra inlägget att det skulle bli skönt, men det känns samtidigt tomt.

För nu inser jag hur stor plats träningen har i mitt liv. Vad ska jag göra på lunchen nu? Äta?! Det brukar jag ju göra vid mitt skrivbord efter träningen. Och ska jag bara åka hem efter jobbet utan att träna? Hur ska jag klara mig utan den härliga känslan efter ett träningspass? Och det här är alltså bara en vecka och en dag det handlar om. Det verkar alltså inte vara en myt att man kan bli beroende av träning…

Igår gjorde jag mitt sista böjpass innan tävlingen, två repetitioner med 120 kilo blev det som ni ser här under. Den här veckan kommer jag antagligen gå till gymmet för att träna teknik, men jag ska hålla mig borta från tunga vikter.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=yjiaN-ftQLE?rel=0&showinfo=0&w=853&h=480]
Annons

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.