Fitnessfeministen
Hälsa & Fitness
Mot tyngre lyft

Hälsokicken

Ärligt talat så flyter inte träningen just nu. Det känns som att jag har lagt av lite, både psykiskt och fysiskt. Jag gör det jag ska, men det känns tyngre. Det är inget stort – sådant händer ibland, speciellt när man tränar så mycket som jag gör. Allt kan liksom inte vara jättekul hela tiden då.

Men då är det extra skönt att ha något att se fram emot, och det har jag. Den 20 februari hänger jag nämligen med på Hälsokicken, en träningskryssning som ni kan läsa om här. Det ska bli jätteskönt att åka iväg en helg och bara koppla av, träna, äta gott och träffa träningfolk. Om du blir sugen på att följa med och fylla på med inspiration och motivation så kan du använda rabattkoden HFKick för att få rabatt när du bokar.

På bilden ser du förresten ett ganska misslyckat försök till hoppbild av oss från Hälsa & Fitness och Hälsokicken tillsammans. Nåja, det får bli ett nytt försök i februari. Ses vi där?

Annons

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.