Fitnessfeministen
Hälsa & Fitness
Mot tyngre lyft

Min vecka på Playitas

Det var alldeles för länge sedan jag uppdaterade bloggen, men det finns goda anledningar. Jag har nämligen haft fullt upp, både på jobbet och i privatlivet. Här på redaktionen ska tidningarna produceras i förväg så att vi kan ta den efterlängtade semestern, vilket innebär att jag har minst sagt fullt upp. Dessutom har jag varit ute och rest en del. Först blev det en tripp till Barcelona för att åka med på lanseringen av världens största kryssningsfartyg, Harmony of the Seas. Det var en fantastisk resa med goda träningsmöjligheter, men tyvärr blev min mobil stulen. Det innebär att jag har blivit av med några foton som jag inte har lyckats få tag på än, men jag hoppas kunna skriva en uppdatering om kryssningen så småningom.

Hela förra veckan spenderade jag på Playitas tillsammans med min älskade mamma. Det är fjärde gången vi är där, och jag älskar det stället. Det är som ett träningsparadis där man kan träna hur mycket som helst, sola, bada och äta god mat. Det enda vi klagade på var att det var för varmt, vilket kanske är ett tecken på hur bra vi hade det. Här finns det träning för alla – du kan vandra i berg, testa surfing, lära dig crawla, gå på aerobics, träna crossfit, lyfta vikter och mycket mer.

Trots att det finns så mycket att göra så höll vi mest till vid poolen, buffén och såklart gymmet. Vi har trots allt varit där några gånger tidigare, så vi gav oss inte ut på några spännande äventyr och vi testade inga nya träningsformer – den här veckan handlade helt enkelt om total avkoppling och att göra det vi ville när vi ville. Jag vet att många är nyfikna på Playitas, så här kommer några bilder från resan. Dock är det inga klassiska resereportagebilder – jag har tagit så många utsiktsbilder och matbilder på mina tidigare resor, så här får ni mest träningsbilder och selfies.

Foto-2016-06-25-18-44-53
Jag åkte med världens bästa resekompis, träningspartner och mamma <3

 

Foto-2016-06-20-15-16-30
Poolen är fantastisk – och utsikten lika underbar.

 

Foto-2016-06-22-10-18-12
På det stora och fina gymmet finns allt man kan behöva för träningen, men jag höll mig mest till skivstången och de tunga vikterna.

 

 

Foto-2016-06-24-13-29-33
Totalt avverkades 14 träningspass under veckan, men ärligt talat var det här vi spenderade mest tid.

 

Foto-2016-06-24-20-04-21
Under vår vecka på Playitas var det inte bara träning som stod på schemat. På midsommarafton åkte vi in till den närliggande byn Gran Tarajal för att dricka vin och äta gott.
Annons

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.