Fitnessfeministen
Hälsa & Fitness
Mot tyngre lyft

Hur jag blev ännu bättre vän med mina lår

Foto 2016-08-07 11 11 37Tack för alla fina ord, tips och kommentarer på det förra inlägget! Jag tänkte att jag skulle dela med mig av ännu ett litet snabbt tips för hur jag blev bättre vän med mina lår, och som jag har upptäckt bara de senaste dagarna. För hur mycket jag än är obekymrad över hur låren ser ut så är det inte roligt när de får mig att lida. Ja, de flesta av er med lår av modellen större känner nog igen det – jag pratar om den fruktansvärda smärtan som uppstår när låren gnuggar mot varandra: LÅRSKAVSÅR.

Den här smärtan brukar vara som allra värst när de är varmt, så innan jag styrde min kos mot Kanarieöarna förra veckan investerade jag faktiskt i ett par trosor från Avet med längre ben – och jag känner redan nu hur de är en av mina bästa investeringar. De fungerar alltså exakt som vanliga underkläder, med skillnaden att de täcker låren så att de inte gnuggas mot varandra och ger dig en smärta som får dig att inte vilja gå en enda meter till.

På bilden ovan kan ni se hur de sticker ut lite under klänningen, och de kanske inte är det mest moderiktiga men fan vad värt det är det. Det kanske inte låter som att det här är särskilt relaterat till träning och hälsa, men tack vare dem promenerar jag faktiskt mer här. Ett hett tips alltså! Jag köpte mina hos Inunder i Växjö, men du kan nog googla dig fram till var du kan köpa dem om du inte skulle befinna dig där.

Annons

2 kommentarer

  1. Mitt bästa tips som förenklat mitt klänning & kjolbärande är att ha avklippta strumpbyxor under! Tips tips tips

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.