Fitnessfeministen
Hälsa & Fitness
Mot tyngre lyft

Nytt nummer av Hälsa & Fitness ute nu

Jag har insett att jag i princip aldrig skriver något om mitt jobb här i bloggen. Det är rätt konstigt, med tanke på att jag faktiskt har mitt drömjobb. Jag jobbar som redaktör på tidningen Hälsa & Fitness, och även för vår hemsida (så om ni tycker jag är lat som uppdaterar bloggen för sällan kan ni klicka in er på startsidan – de flesta artiklarna du hittar där är nämligen skrivna av mig). Därför tänkte jag vara så fräck och puffa lite för några reportage som jag har skrivit till det senaste numret av Hälsa & Fitness, som finns i butik nu.

P.s det är ett grymt nummer, även om jag kanske verkar lite partisk när jag säger det.

CFA

Här hittar ni två intervjuer med månadens träningsprofiler som jag har gjort. Det är Pia Gund, 61 år och Filippa Ferm, 16 år som båda tillhör crossfiteliten i deras åldersklasser. Ni får veta hur de tränar, hur de hittade crossfit, hur de har blivit så grymma och mycket mer. Riktigt grymma tjejer/kvinnor!

CLS

I det här numret får ni också följa med mig på två träningsresor. Den ena är ombord på världens största kryssningsfartyg, där ni får följa med till träningsanläggningen, till poolen och självklart till baren där roboten gör drinkarna. Den andra resan går mot den gigantiska träningsanläggningen på Club La Santa, det är där jag sitter med en stång över huvudet.

MTL

Jag har förmodligen också glömt nämna att jag har en alldeles egen sida i varje nummer – den heter Saras pepp (ja, som ni kanske märker är jag med pinsamt mycket på bild själv). På den här sidan ger jag tips, inspiration och allmän kunskap som får dig att lyfta tyngre vikter.

Annons

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.