Fitnessfeministen
Hälsa & Fitness
Mot tyngre lyft

Proteinlatte

Proteinkaffe

Idag när jag skulle ta en proteinshake på jobbet insåg jag att jag hade glömt köpa mjölk. Jag avskyr att blanda proteinpulver med vatten, vilket lockade fram min kreativa sida. Resultatet blev en en cappuccino med vaniljsmak, som är fullspäckad med protein! Efter en snabb googling insåg jag att jag är långt ifrån den första att göra det, men det var så gott att jag ändå vill tipsa om det. Såhär gjorde jag:

  1. Gör en kopp kaffe på valfritt sätt och blanda tillsammans med valfri mängd mjölk i en shaker (eller var lat som mig och ta helt enkelt en cappuccino från jobbets kaffeautomat direkt i shakern).
  2. Häll i en skopa proteinpulver med vaniljsmak (eller något annat som passar till kaffe) och skaka.
  3. Drick från shakern eller häll upp i en kopp, och njut!

(P.s jag har ingen aning om din shaker klarar värme, så låt kaffet svalna eller blanda allt direkt i en kopp för att vara på säkra sidan. Eller skyll inte på mig om shakern exploderar eller vad som nu kan hända.)

Annons

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.