BLOGGMENY
Träning

Kettlebellstege med 32 kg

Gårdagens böjpass avslutades som vanligt med en kort pulshöjare, den här gången i form av swingar med en 32 kilogram tung kettlebell. Det blev en riktigt bra avslutare som verkligen gav mig ett bra konditionspass på kort tid – närmare bestämt på två minuter (videon ovan är uppspeedad för att ni ska slippa se mig stå och vila i en evighet). Det kanske ser lätt ut på beskrivningen här under, men tänk på att du ska ha en riktigt tung vikt och dessutom vila väldigt kort tid. Då kommer de två sista repetitionerna kännas minst lika jobbiga som de tio första.

  • Gör 10 swingar
  • Vila medan du tar 10 andetag (ungefär, jag fuskade nog rätt mycket)
  • Gör 8 swingar
  • Vila och ta 8 andetag
  • Gör 6 swingar
  • Ta 6 andetag
  • Gör 4 swingar
  • Ta 4 andetag
  • Gör 2 swingar
  • Ta 2 andetag
Tags : kettlebell
Annons

Lämna en kommentar