BLOGGMENY
Träning

2 effektiva övningar som tränar hela kroppen

Dagens träningspass blev strongmaninspirerat och riktigt, riktigt jobbigt! Bäst av allt är att det bara bestod av två övningar och ett redskap, nämligen en släde (prowler om du är crossfitare) som jag lastade med 80 kg extra så att den vägde ungefär 100 kg. Du kan såklart använda lättare vikter och gå längre sträckor för att få mer konditionsträning, eller om du helt enkelt vill gå lite rakare än jag gör på videon (jag ser ju full ut?).

Passet gick ut på att jag först gick en sträcka med släden efter mig, med hjälp av en sele som sitter fast i släden. Om du inte har en sådan sele kan du testa att fästa en kedja i släden och ditt bälte till exempel. När jag bokstavligt talat inte kunde gå ett steg till tog jag tag i ett rep som jag hade fäst på den andra sidan av släden, och så drog jag helt enkelt den mot mig.

Ett enkelt men riktigt effektivt pass som ger bra träning för både hjärtat och i princip alla musklerna du har!

Annons

1 kommentar

Lämna en kommentar