Fitnessfeministen
Hälsa & Fitness
Övrigt

Hjälp med namnbyte

Ni som läser min blogg vet att jag inte bara skriver om träning. Lika mycket som jag skriver om tunga lyft skriver jag om kroppspositivitet, självbilden och liknande. Namnet “Mot tyngre lyft” är därför rätt missvisande, och jag skulle vilja byta till något som bättre beskriver det jag faktiskt skriver om. Men min fantasi är värdelös och därför skulle jag vilja ha er hjälp att komma på något nytt namn.

Mitt enda krav är att namnet ska spegla bloggens två huvudteman som dels är tunga lyft, styrketräning och träningsglädje i allmänhet och dels är kroppspositivitet, feminism och allmän normkritik. I övrigt kan det var fjantigt, ascoolt, långt, kort, svenska, engelska eller franska (fast helst inte). På tal om bilden ovan (som tydligen inte ses av alla? Aja, den är snygg) är ett av förslagen jag har fått hittills Barbells & Backfat – det gillar jag, mer sånt!

Kommentera gärna eller skicka ett mail om du har något förslag, det får vara hur dåligt som helst.

 

Annons
[adl-post-slider id='33828']

1 kommentar

  1. Jag är superdålig på att komma på namn men kan lämna inspiration i form av två namn som redan är upptagna men som jag tycker är grymma. Talk och valk (SÅ BRA NAMN) och Chips och dips (också helt GRYMT namn).

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.