Fitnessfeministen
Hälsa & Fitness
Strongwoman

Starkare än någonsin

Det blev som sagt rätt mycket träning på Playitas, närmare bestämt två tunga pass om dagen inne på gymmet. Det kanske låter tråkigt att stänga in sig på ett gym när man är på Kanarieöarna, men det var så absurt varmt att det var helt fantastiskt att få komma in i det luftkonditionerade gymmet. Efter den här veckan har jag varit beredd på att ta det lugnt med träningen, kanske träna lite lättare och till och med ta några vilodagar.

Men av någon anledning är jag starkare än någonsin. Igår lyckades jag gå med ett 250 kg tungt ok på axlarna, visserligen bara några få steg men ändå. Och idag drog jag 300 jävla kilo efter mig! T r e h u n d r a kilogram alltså. Det är ju galet, om jag får säga det själv! Jag vet inte vad som har hänt men jag gillar det. Har också passat på att anmäla mig till Växjös starkaste kvinna som går av stapeln i augusti, så det är väl bara att hoppas att styrkan håller i sig (och inte tappa någon sten på fingrarna den här gången).

Annons

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.