BLOGGMENY
Övrigt

Vinn en träningshelg med mig!

Nu har du chansen att vinna två platser till en lyxig träningshelg tillsammans med mig!

Sugen på en helg med lyxigt boende, god mat och riktigt rolig träning? Då har du hamnat helt rätt – det är nämligen precis det du får den 17 till 19 november. Då anordnar nämligen jag och New Life i Oskarshamn en träningshelg, och du och en vän har möjligheten att vinna platser dit till ett värde av hela 6 000 kronor!

Under helgen kommer vi välta däck, lyfta stenar, gå med tunga vikter och mycket mer – allt med målet att träna på ett kul och effektivt sätt! Men jag lovar att det inte bara blir hårt arbete, mellan passen kommer du ha möjligheten att till exempel hänga i deras spaavdelning eller käka god mat.

Perfekt för dig som vill komma igång med träningen eller bara behöver lite extra motivation! Låter det lockande? Klicka här för att läsa mer och för att vara med och tävla!

Annons

1 kommentar

  1. Snälla, säg att det kommer dyka upp fler tillfällen att få träna tyngdlyftning med dig?!
    Jag blev så peppad när jag såg ett inlägg om det men tyvärr kan jag inte den helgen.

    Jag håller tummarna och hoppas på fler tillfällen.

    Heja bästa du!

Lämna en kommentar