BLOGGMENY
Övrigt

Jag är Årets nätängel!

Jag har uppenbarligen haft fullt upp den här helgen, för jag har inte ens hunnit berätta om det som hände i torsdags: JAG BLEV UTSEDD TILL ÅRETS NÄTÄNGEL och jag är inte ens i närheten av att förstå det ens. Årets nätängel är nämligen ett superfint pris som delas ut av försäkringsbolaget MySafety och Nyheter24 för att hylla de som sprider kärlek på internet och som motverkar näthat. I år delades det ut fyra pris, men det jag vann var alltså huvudpriset. Motiveringen var följande:

Oavsett om hon bjuder på dans eller tyngdlyftning är budskapet alltid detsamma: älska dig själv. Som chefredaktör på Hälsa & Fitness och med bilder på sig själv i sociala medier är hon med och sprider en kroppspositivism som minst sagt smittar av sig. Hon vägrar låta sig tystas av kroppskritiker och kräver av sina följare att hålla en bättre ton än hatarna i diskussioner. En strongwoman som inte tar skit från någon, men lyfter skrot bättre än många.

Visst, även om jag hade trott på förhand att jag skulle vinna så hade jag sagt att jag inte alls var beredd på det för att låta ödmjuk. Men det stämmer verkligen, och det kan nog de flesta på galan intyga. När jag gick upp på scenen och tog emot priset syntes det nog att jag var i chocktillstånd – och när jag dessutom fick checken på 50 000 i min hand höll jag typ på att bryta ihop.

Jag skulle ljuga om jag påstod att de där 50 000 kronorna inte är rätt goa att ha, men det är långt ifrån det bästa med priset. Det jag är absolut mest glad över är att jag har fått ett kvitto på att det jag gör spelar roll. Att det jag skriver och lägger upp faktiskt har en effekt som är så stor att ni tycker att jag förtjänar att nomineras, och juryn tycker att jag förtjänar att vinna.

Så tack tack tack! Nu är jag mer peppad än någonsin till att fortsätta kämpa, motivera och göra det jag redan gör – ännu mer och ännu bättre.

Annons

2 kommentarer

  1. Wow!! Ingen är mer värd priset än du! Du inspirerar mig till att våga så mycket. Tack Sara! Kram från en 38-årig 2-barnsmorsa som rockar på gymet. Som vågar ta plats o fnyser åt gubbslem som senast förra veckan kläckte ur sig “mä, är DU här inne i KILLRUMMET!” Då blev jag toookig (tack PMS) och vrålade “DET HÄR ÄR FÖR FAN ETT GYM, INGET JÄVLA KILLRUM. ÄR DU KLAR MED BÄNKEN ELLER?”

Lämna en kommentar