Fitnessfeministen
Hälsa & Fitness
Kroppspositivitet

Så blir du skitsnygg på bilder (istället för Khloe Kardashians idiotiska tips)

Sluta lyssna på Khloe Kardashian och följ istället mina tips för att bli riktigt snygg på bilder!

Jag har generellt jättedålig koll på Kardashian-folket men jag har givetvis inte missat Khloe Kardashians tips på hur man ser “thin AF” ut på bild. De här tipsen kommer enligt henne få den här följden: “Get ready for your Insta comments to blow the f*ck up, lol!” Ja, jag kan inte beskriva i ord hur extremt idiotiskt det är att uppmuntra sina unga följare till att anpassa sig till smalhetsnormen. Vi behöver liksom inte mer sånt.

Men inte nog med det – det är dessutom jävligt dåliga råd som kommer få dig att se stel och konstig ut på bild. Därför delar jag här med mig mina tips som förmodligen inte får dig att se smalare ut (för varför skulle du?), men du kommer få riktigt snygga selfies.

Khloe säger: Använd armarna och axlarna till din fördel
Jag säger: Det här kanske var en dålig översättning men med “make them work” menar hon bland annat att ha händerna på höfterna, stå lite från sidan och dra bak axlarna. Det kan du göra om du tycker det känns bekvämt, men inte för att se bra ut på bild. Det här fungerar till exempel minst lika bra.

Khloe säger: Ha på dig svart eller långrandigt
Jag säger: Visst, ha det om du tycker det är snyggt. Eller så har du en gul sammetskaftan. Eller något helt annat eller varför inget? Ja, du bestämmer helt enkelt för jag kan garantera att det du trivs i är det du kommer se bäst ut på bild i.

Khloe säger: Be fotografen fota uppifrån
Jag säger: Tycker du om den vinkeln ska du såklart göra det. Själv föredrar jag att ta bilder nerifrån eftersom jag tycker att jag ser ut som en typ mäktig power woman. Men det bestämmer såklart du själv.

Khloe säger: Göm dig bakom din squad.
Jag säger: Ställ dig längst fram. Eller ta en bild på bara dig själv så du vet att du får den precis som du vill ha den. Men alltså viktigast av allt: göm dig för fan inte. Hur kan man bli bra på bild om man inte syns???

Khloe säger: Sträck ut hakan
Jag säger: För det första är det inget fel med en gammal hederlig dubbelhaka, kolla så snygg jag är i min (och nej, jag har inte behövt anstränga mig ett dugg för att få till den). för det andra förstår jag inte hur i helvete det ska vara snyggt att sträcka ut hakan? Nä, behåll hakan där den vill vara så blir det nog bäst.

Slutsatsen
Ni har förmodligen redan förstått vad jag vill säga men det är värt att upprepa: du blir på riktigt bäst på bild när du känner dig bekväm. Annars ser det bara tillgjort och konstigt ut. Ja, och sluta lyssna på Khloe Kardashian. Ok?

 

Annons

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.