Fitnessfeministen
Hälsa & Fitness
Övrigt

Mitt Stora Feta Lårtest: Dag 5 – Trosor från Avet

Metoden
Den fjärde metoden jag testar är att ha trosor med långa ben som förhindrar att låren gnuggas mot varandra. Ja, vi kan kalla det för mormorstrosa. Mer specifikt så var det trosor från Avet jag testade, och även den här gången kommer de från den fantastiska underklädesbutiken InUnder i Växjö. Jag testade både med och utan spetskant men det är främst de med spets jag kommer recensera.

Användarvänlighet
Att dra på sig ett par trosor med långa ben är inte direkt komplicerat. De här från Avet är dessutom riktigt sköna och sitter sådär högt och bra som jag vill ha det. Jag skulle utan tvekan kunna ha på mig dem även om jag inte hade haft problem med lårskavsår. Men det är ju rätt tråkigt att ge alla metoder full poäng i allt så jag tänker vara väldigt petig. Det enda negativa jag kan komma på är nämligen att det är just trosor. Om du inte är sugen på att stå och tvätta varje kväll bör du alltså köpa på dig ett gäng. Därför får trosorna 4 av 5, men de var riktigt nära 5.

Smärta
Okej, så trosorna är sköna – men fungerar de mot smärtan? Ja!!! De utan spets hade en tendens att åka upp under dagen, men de med spetskant satt där de skulle hela dagen. Jag hade faktiskt aldrig ens någon tanke på huruvida insidan av låren gnuggade mot varandra eller inte. Den stora fördelen jämfört med diverse krämer och pulver är just det: du har de på dig och behöver inte tänka på att fylla på eller liknande. Så länge du väljer rätt storlek så håller de sig på plats och du behöver inte tänka mer på det. Här blir det därför inte ett enda smärtpoäng!

 

Resultatet
Som ni kanske förstår så får dessa trosor gem av fem poäng. De stannade på plats, eliminerade smärtan helt och var i allmänhet riktigt bekväma – så mycket mer än så kan jag inte begära. Ännu en gång får ni kontakta InUnder via deras facebook-sida för att köpa ett par.

Annons

10 kommentarer

 1. Ett alternativ är ju att ha vanliga trosor under de med långa ben, som ett par tights. Då behöver de inte tvättas precis lika ofta.

  Gillar din blogg, Instagram och det du gör! Keep it up!

 2. Dessa använder Jag flitigt! Använder dock bomullstrosor under å vips slipper jag tvätta dessa dagligen 🙂 De med spets sitter bäst på mig 🙂

 3. Vilket kul och bra test! Tänkte också som kommentaren längre upp, att man kan ha ett par vanliga trosor under. Jag brukar i brist på långa trosor klippa av leggings jag inte använder och ha som “cykelbyxor” under kjolar /klänningar när det är varmt. Budgettips om man har leggings man inte gillar drällandes hemma 😉

 4. Men hur är det med svetten? Jag svettas en massa och är därför lite skeptisk till att ha ett par extra shorts under, då jag tänker mig att det måste bli så varmt?

 5. Alltså det här testet får ju 5/5 alla dagar i veckan! Jag har så svårt att fatta att man skulle behöva vänta till 2018 innan någon tog tag i den här frågan på ett både upplysande, seriöst och roligt sätt!

 6. Jag kör också med bomullstrosor under pga upplever det som mindre svettigt, samt att slippa tvätta dem VARJE dag.

 7. Budgetripset som inte är så svettigt är annars avklippta nylonstrumpbyxor👌🏽 Tycker det funkar riktigt bra. Plus nylonisar går ju ändå alltid sönder så bra att använda till mer😅

 8. Tack!! Tack för att du testar och recenserar! Det ger en lite mer ork och pepp att hitta flera olika sätt att klara av sommarmånaderna på. Du är så viktig!

 9. Bästa testet! Håller med ovanstående att det ger mycket pepp. 🙂
  En fråga för kollade bak i din blogg och såg att du testat skin agent förut. Kommer den vara med igen eller något liknande? Sugen på kräm/stick/något liknande men man vågar ju inte köpa hem vad som helst då det mesta (tyvärr) inte fungerar. 🙁

 10. Jag köper korta “cykelbyxor” i bomull på Lindex som jag har under klänningar och kjolar. Brukar finnas både utan och med spets. Funkar jättebra, Skulle aldrig mer utsätta mig för lår-skav. Just känslan hud mot hud är ju så himla skönt att slippa, speciellt om man är varm och svettig.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.