Fitnessfeministen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Övrigt

Höstens snyggaste träningskläder för alla storlekar

I samarbete med Ellos

Behöver du fylla på träningsgarderoben? Jag tipsar om snygga träningskläder i stora storlekar.

Ett av mina bästa knep för att få extra mycket träningsmotivation är att köpa snygga träningskläder. Då får jag bättre självförtroende, känner mig starkare och träningen blir allmänt roligare. Men om du har större storlek än XL är det inte alltid särskilt lätt att hitta de snygga träningskläderna.

Det är stor risk att den där shoppingrundan som skulle ge dig massvis av träningspepp får motsatt effekt när du inser att träningskläderna i butikerna inte passar. Om du väl lyckas hitta några tights du kan få över låren kommer de oftast från ett dyrt märke som kostar en förmögenhet, eller så får du nöja dig med ett par mysbyxor.

Ja, det är såklart inget fel med att träna i mysbyxor men alla ska kunna ha möjligheten att åtminstone ha fler alternativ. Därför är jag glad över mitt samarbete med Ellos, som har satsat på just träningskläder i stora storlekar till riktigt rimliga priser.

Här ser ni några av mina favoriter från Ellos, och det bästa är att de inte bara är snygga – alla plaggen finns upp till storlek 58/60! Klicka på länkarna under bilderna för att komma till produkterna.

(Observera att länkarna nedan är så kallade annonslänkar, vilket betyder att jag får en liten ersättning varje gång du handlar via dem – men det kostar precis lika mycket för dig som köper.)

Linne: 249 kr, köp här
Tights: 399 kr, köp här

Linne: 199 kr, köp här
Tights: 299 kr, köp här

Linne: 199 kr, köp här

Tights: 499 kr, köp här
Skor: 899 kr, köp här

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons